Tema

Hovedretter

Forretten er på plads og idéer til desserter er der nok af ‒ men hvad skal man finde på til hovedret? Vi har samlet en bred variation af hovedretter til middagsgæster, både dem der passer til temamiddage og de klassiske bestående af kød, en god sovs og kartofler. 

Treretters middag

Når man får gæster til middag vil man gerne gøre lidt ekstra ‒ og det ikke let at konstruere den perfekte menu. Forretten skal være en appetitvækker der harmonerer med hovedretten, og skal desserten være sød og tung, eller syrlig og frisk? 

Klassisk menu til gæster

Hvad man synes er en god hovedret er individuelt, men mange tænker typisk på kombinationen af en mør kødudskæring, en cremet sovs og en variation af kartofler. Man går sjældent galt i byen med denne klassiske kombination, og den kan varieres i en uendelighed.

Temamiddage

Det kan være lettere at matche forret, hovedret og dessert ved at vælge et tema for middagen. Temaet kan tage udgangspunkt i et land, en råvare eller en farve ‒ der er uanede muligheder. Men at sætte en ramme for din middag gør det lettere for dig, at sortere i de mange muligheder.

Kig i vores udpluk af hovedretter og find den, der passer perfekt til din menu! God fornøjelse.

Inspiration til hovedretter