Kylling med kanel, karry, ærter og koriander

Energiinformation

  • Energi 2614 kJ
  • Energi 622 kcal
  • Protein 22 g
  • Fedt 37 g
  • Kulhydrat 50 g
  • Kostfibre 2 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Hak løg groft, snit chili fint, riv ingefær og hvidløg på den fine side af et rivejern, kom det i en skål. 
  • 2 Rist ris og kokosmel af på en tør pande, indtil kokosmelet bliver brunt. Kom det i en morter, og stød det til en fint pulver eller brug en kaffekværn. Bland det sammen med de tørre krydderier og salt. Kom det i skålen sammen kylling og vend det godt sammen, lad det marinere i 30 minutter. 
  • 3 Brun herefter kyllingen og de andre ingredienser af i en gryde i olie. Tilsæt kokosmælk og vand og lad det simre i 45 minutter, indtil kyllingen er færdig. Smag til med salt og chili pulver. Hvis saucen bliver for tyk, kan den tyndes op med lidt vand. 
  • 4

    Anretning

    Anret kyllingen i en skål og server med poppadums, ris og chutney.
  • {{recipeDoneText}} Kylling med kanel, karry, ærter og koriander

Tip

Kan fint bruge svin, okse eller lam i stedet for kylling.

Opskriften er udviklet af