Krydret skinkeschnitzel med røde bønner

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Brun det hurtigt på begge sider på en pande i olie ved kraftig varme.
  • 4 Læg kødet til side og svits knust hvidløg, løgringe, chilisauce, finthakket ingefær, spidskommen og koriander i 2 minutter på panden ved god varme.
  • 5 Kom bouillon, tomatpuré, majskerner samt skinkeschnitzlen ved og lad retten simre for svag varme under låg i ca. 4 minutter.
  • 6 Anret kødet på en tallerken.
  • 7 Kom bønner uden saltlage samt piskefløde i retten.
  • 8 Kog op under omrøring og smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Krydret skinkeschnitzel med røde bønner

Opskriften er udviklet af