Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala

Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kødet krydres med salt og peber.
  • 2 Majsstivelse røres ud i 1/2 dl koldt vand og røres i yoghurten.
  • 3 Kødet vendes med yoghurten i en skål.
  • 4 Lad kødet marinere 1 time eller længere og gerne natten over i køleskabet.
  • 5 Løg og hvidløg hakkes.
  • 6 Olien opvarmes i en stegegryde, og løg og hvidløg tilsættes.
  • 7 Lad løgene simre, til de er møre uden at tage farve.
  • 8 Kød og letmælksyoghurt tilsættes og koges under låg 1 times tid.
  • 9 Den optøede spinat kommes i gryden, og retten koges uden låg i endnu 10 min., eller indtil kødet er mørt.
  • 10 Konsistensen justeres evt. med vand og Garam Masala tilsættes.
  • 11 Retten smages til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala

Opskriften er udviklet af