Ribben med barbecuesauce og coleslaw

Ribben med barbecuesauce og coleslaw

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kog ribbenene ca. 45 min. i letsaltet vand og afdryp dem.
  • 2 Fordel dem på en rist over en bradepande.
  • 3 Hak løget og svits det kort i olie i en gryde.
  • 4 Tilsæt de øvrige ingredienser til barbecuesaucen.
  • 5 Kog saucen sammen ca. 5 min.
  • 6 Kom barbecuesaucen over de forkogte ribben.
  • 7 Stil fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 25 min. til de er gyldne.
  • 8 Coleslaw: Snit hvidkålen fint. Riv gulerødderne på råkostjernet.
  • 9 Skær peberfrugten i små tern.
  • 10 Bland hvidkål, gulerødder og peberfrugt i en skål.
  • 11 Smag mayonnaisen til med citronsaft og sukker, så den er sur-sød.
  • 12 Vend dressingen i grønsagerne.
  • 13 Dæk salaten til og lad den gerne trække nogle timer eller natten over i køleskab inden den serveres til ribbenene.
  • {{recipeDoneText}} Ribben med barbecuesauce og coleslaw

Opskriften er udviklet af