Energiinformation

  • Energi pr. person 961 Kj
  • Energi pr. person 230 Kcal
  • Protein 5 %
  • Kulhydrat 37 %
  • Fedt 58 %

Sådan gør du

  • 1 Mål alle ingredienserne af.
  • 2 Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tern.
  • 3 Skyl æblerne, og skær dem i tern.
  • 4 Pil løgene, og hak dem.
  • 5 Pil hvidløgene, og skær dem i skiver.
  • 6 Varm olie i en gryde, og steg løg og hvidløg i 2 minutter. De må ikke blive brune.
  • 7 Hæld 4 deciliter vand i gryden. Tilsæt bouillonterningerne, og rør rundt. Opløs bouillonterningen, og tilsæt de sidste 4 deciliter vand.
  • 8 Tilsæt gulerødder og æbler i tern i gryden. Lad suppen koge under låg i cirka 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Mærk med en lille spids kniv. Hvis gulerødderne slipper kniven, er gulerødderne møre. Tag gryden af varmen, og lad suppen køle lidt af.
  • 9 Blend suppen. Tilsæt mere vand, hvis suppen er for tyk. Smag til med salt, peber og eddike.
  • 10 Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i det kolde vand. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen.
  • 11 Server suppen i skåle, og pynt med creme fraiche og hakket persille.  
  • {{recipeDoneText}} Gulerodssuppe

Opskriften er udviklet af