Svinekoteletter med spidskål

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 543 kcal
  • Fedtenergi 36 %

Sådan gør du

  • 1

    Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 

  • 2

    Skyl, tør og hak persille, til drys på kartoflerne. 

  • 3

    Skær spidskål groft. Vend det i rapsolien i en stor gryde, under konstant høj varme og omrøring. Krydr med salt og peber. Når kålen er blank og blød, anret den. 

  • 4

    Dup kødet tørt, krydr med salt og peber. Steg kødet i olivenolie og smør, først ved høj varme, på begge sider, og færdigt ca. 4 min. på hver side. 

  • 5

    Anretning

    Anret kødet med sauteret kål og kartofler med persille.

  • {{recipeDoneText}} Svinekoteletter med spidskål

Opskriften er udviklet af