Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør

Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 3001 kJ
  • Energi 715 kcal
  • Protein 41 g
  • Fedt 36 g
  • Kulhydrat 54 g
  • Kostfibre 7 g
  • 1

    Beskrivelse

    Bank kyllingebrysterne ud imellem 2 stk plastik/frysepose til ca. 1 cm i tykkelsen og krydr dem godt med salt og peber. Vend dem i mel, derefter i sammenpisket æg og så i rasp blandet med revet parmesan. 

  • 2

    Kog bønnerne i ca. 3 minutter. 

  • 3

    Brun smørret i en lille gryde, kom salvie deri og lad det bruse op. Tag det af varmen. 

  • 4

    Steg schnitzlerne på en varm pande i 2 spsk smør i ca. 4 minutter på hver side over middel varme, indtil de er gyldne og sprøde. 

  • 5

    Anretning

    Anret schnitzlerne med grønne bønner, salviesmør, ristede mandler og citron skåret i ¼.

  • Så er det spisetid! Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør

Tip

Kan fint laves med gris og kalv. Salvie kan skiftes ud med timian og oregano.

Opskriften er udviklet af