Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing

Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Laksestykkerne pensles på begge sider med olivenolie, citronsaft, salt og peber. Lad dem trække ½ time før de grilles.

  • 2

    Den træede del af bunden knækkes af aspargesene og kasseres.

    Aspargesene koges i vand med salt ca. 3 min., til de er let sprøde i konsistensen.

  • 3

    Dressingen røres sammen af græsk yoghurt, dijonsennep, hvidløg, dild, salt og peber.

     

  • 4

    Laksen grilles ca. 3 min. på hver side. Hvis der er skind på laksen,

    steges skindsiden først.

  • 5

    Grill aspergesene 2 min. før servering.

  • 6

    Laksen anrettes med asparges, dressing og citronbåde. Pynt med dild.

    Serveres med nye kartofler.

     

     

     

  • {{recipeDoneText}} Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing

Tip

Find nyttige grill-tips på kvickly.dk. Her er masser af gode råd om

håndtering af kul, varmeregulering, korrekte stegetider og meget mere.

 

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier