Lammefrikadeller med soltørrede tomater, feta, knoldselleri og hasselnødder

Lammefrikadeller med soltørrede tomater, feta, knoldselleri og hasselnødder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2195 kj
  • Energi 523 kcal
  • Protein 29 g
  • Fedt 35 g
  • Kulhydrat 22 g
  • Kostfibre 7 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Snit hvidløg og løg fint og rør det sammen med kødet. Rør æggene i kødet, ét ad gangen. Tilsæt mælk og mel, vend farsen med feta og soltørrede tomater, smag til med salt og peber. 

  • 2

    Form frikadellerne med en spiseske og steg dem på en pande i olie ca. i 3-4 minutter på hver side til de er gyldne. 

  • 3

    Rens sellerien, skær den i halve og derefter i tynde både. Steg dem på en pande i olivenolie indtil de er møre, men stadig har godt med bid. Vend sellerien med grofthakkede nødder og persille og smag til med salt og peber. 

  • 4

    Anretning

    Anret frikadellerne med ristet knoldselleri. Kan fint serveres med brød og grov salat.

  • {{recipeDoneText}} Lammefrikadeller med soltørrede tomater, feta, knoldselleri og hasselnødder

Tip

Kan også laves med kylling, svine -og oksefars. Knoldselleri kan skiftes ud med anden rodfrugt.

Opskriften er udviklet af