BBQ marineret skinkesteg

Sådan gør du

  • 1 Tænd kullene i en grillstarter.
  • 2 Stil en foliebakke på nederste rist i bunden af grillen og hæld de glødende kul rundt om.
  • 3 Læg øverste rist på og læg kødet på over foliebakken.
  • 4 Læg låg på grillen og åbn spjældene i låg og bund.
  • 5 Lad kødet stege ca. 1½ time (centrumtemp. 65-70°).
  • 6 Lad kødet hvile 15 minutter.
  • 7 Rør saucen sammen.
  • 8 Vikl baconskiverne rundt om forårsløgene, læg dem på grillen vend dem af og til.
  • 9 Steg forårsløgene til baconen er let brun.
  • 10 Læg evt. alufolie under dem.
  • 11 Halver kartoflerne.
  • 12 Læg et blad persille, pensl med olie og drys med salt.
  • 13 Server kødet skåret i tynde skiver og server sauce tartare, forårsløg, salat og kartofler til.
  • {{recipeDoneText}} BBQ marineret skinkesteg

Opskriften er udviklet af