Krydrede hakkebøffer med tomatsalsa

Energiinformation

  • Energi pr. person 1984 Kj
  • Energi pr. person 472 Kcal
  • Protein 24 %
  • Kulhydrat 28 %
  • Fedt 48 %

Sådan gør du

  • 1 Rør oksekødet med salt, peber, hvidløg, spidskommen, koriander, løg, persille, æg og rasp.
  • 2 Form farsen til 6-8 små hakkebøffer og steg dem i rapsolie ca. 4 min. på hver side.  
  • 3

    Tomatsalsa

    Hak tomaterne fint og krydres med tabasco, balsamico og basilikum.  
  • 4 Servér hakkebøfferne med tomatsalsaen og kartofler i både. Pluk evt. lidt ekstra basilikumblade henover hakkebøfferne.
  • {{recipeDoneText}} Krydrede hakkebøffer med tomatsalsa

Tip

Servér evt. kryddersmør eller en yoghurtdressing rørt med hakkede krydderurter til hakkebøfferne.

Opskriften er udviklet af