Grøn linsesalat med mozzarella, pinjekerner og syltede rødløg

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 23 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 379 kcal
  • Fedtenergi 31 %

Sådan gør du

  • 1

    Skyl og kog det grønne linser, i letsaltet vand, iflg. emballagens anvisning. Og lad dem afkøle.

  • 2

    Rist pinjekernerne på en tør pande og lad dem afkøle.

  • 3

    Dræn osten.

  • 4

    Skyl og slyng salaterne tørre.

  • 5

    Dræn rødløg.

  • 6

    Riv osten med fingrene.

  • 7

    Bland salaterne med olivenolie og lidt salt, linser, pinjekerner og ost.

  • 8

    Anretning

     Anret de syltede rødløg på salaten.

  • {{recipeDoneText}} Grøn linsesalat med mozzarella, pinjekerner og syltede rødløg

Tip

Alternativ til syltede rødløg: syltede perleløg Det er en god idé at koge rigeligt med grønne linser og have den stående i køleskabet i et par dage, som en del af forskellige salater.

Opskriften er udviklet af