Sprød norditaliensk pizza med bønner, parmaskinke, mozzarellaost, ansjoser og parmesan

Sprød norditaliensk pizza med bønner, parmaskinke, mozzarellaost, ansjoser og parmesan

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 5654 kJ
  • Energi 1346 kcal
  • Protein 58 g
  • Fedt 86 g
  • Kulhydrat 86 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Bland mel, smør og salt sammen i en skål og ælt det godt sammen. Rul dejen sammen i hånden, med lidt ekstra mel på bordet. Pak dejen ind i film og læg den på køl i mindst 2 timer. Rul dejen ud i en lang pølse, del den i 4 stykker og rul den ud i aflange pizzaer i størrelsen ca. 20 cm lange og 7 cm brede. Læg dem på en bageplade med bagepapir og fordel de kogte grønne bønner derpå og drys med lidt parmesan. Bag pizzaerne i en forvarmet ovn på 210° i ca. 10-15 minutter, indtil de er gyldne og sprøde. Skær mozzarella ud i 1/4 og fordel det ud på pizzaerne sammen med oliven. Anret pizzaen med mozzarellaost, parmaskinke, ansjoser, parmesan og rucolasalat. Tip: Pizzaen kan laves med artiskokker og squash som vegetar ret.
  • {{recipeDoneText}} Sprød norditaliensk pizza med bønner, parmaskinke, mozzarellaost, ansjoser og parmesan

Opskriften er udviklet af