Filet Royal med olivensauce

Sådan gør du

  • 1 Olivensauce: Pil og hak løg og hvidløg.
  • 2 Skær tomaterne i både.
  • 3 Varm olien op i en gryde og svits løg og hvidløg.
  • 4 Tilsæt tomater og tomatpure og lade det koge godt igennem.
  • 5 Blend tomaterne til en ensartet puré og hæld den tilbage i gryde.
  • 6 Tilsæt oliven, hele basilikumblade og stegesky fra kødet.
  • 7 Smag til med salt og peber.
  • 8 Filet Royal: Varm smørret op i en gryde.
  • 9 Brun hurtigt kødet på alle sider og krydr med salt og peber.
  • 10 Tilsæt hvidvin og lad kødet stege under låg ved svag varme i 15 minutter.
  • 11 Vend fileten og steg den yderligere 15 minutter, i alt ca. 30 minutter.
  • 12 Sigt stegeskyen op i olivensaucen og smag saucen til med salt og peber.
  • 13 Skær kødet i tynde skiver og server med olivensaucen.
  • 14 Server med godt brød.
  • 15 Tilbehør: godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Filet Royal med olivensauce

Opskriften er udviklet af