Stegt laks med nudelsalat og avocado-wasabi-dip

Sådan gør du

  • 1

    Nudelsalat

    Rens radiser, og skær dem i papirtynde skiver.

  • 2

    Læg skiverne i en skål med iskoldt vand.

  • 3

    Skyl og halvér slikærter på langs.

  • 4

    Dryp radiserne af, og bland dem med slikærter.

  • 5

    Rør olie, wasabi, sojasauce, citronsaft og fintrevet citronskal sammen til en dressing, og hæld den over salaten.

  • 6

    Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

  • 7

    Afkøl dem, og bland dem i salaten. Pynt evt. med krydderurt.

  • 8

    Avocado-Wasabi dip

    Flæk avocadoerne, fjern stenen, og mos kødet sammen med wasabi, citronsaft og cremefraiche. Smag til med salt.

  • 9

    Laksebøffer

    Pensl laksebøfferne med olie, og steg dem på en (grill)pande i 3 minutter på hver side. 

  • 10

    Anretning

    Servér laksebøfferne toppet med avocado-wasabi-dip og med nudelsalat ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Stegt laks med nudelsalat og avocado-wasabi-dip

Opskriften er udviklet af