Stegt kalvefilet

Sådan gør du

  • 1 Kalvefileten brunes i olivenolie på panden ogamp; steges medium i ovnen, hviler 15 min. inden udskæring.
  • 2 Afpuds fra klavefileten ristes på en pande med skalotteløg, hvidløg ogamp; lidt af svampene, afkoget med rødvin og sherry, som koges ind til 1/3 del.
  • 3 Fond tilsættes, koges igennem i ca. 30 min.
  • 4 Derefter skal suppen sigtes, nedkoges/reduceres og piskes op med olivenolie.
  • 5 Kartoflerne koges ud iognbsp;vand og pureres med varm mælk.
  • 6 Smør tilsættes og puréen tilsmages med salt, peber, sennep og skåret basilikum.
  • 7 Grønkål plukkes fint og ristes på en varm pande.
  • 8 Lige inden servering vendes med lidt salt og et par dråber sherry vineddike.
  • 9 Svampene samt lidt finthakket skalotteløg ristes i lidt olivenolie.
  • {{recipeDoneText}} Stegt kalvefilet

Opskriften er udviklet af