Skinkeschnitzel glaseret i honning og grønne peberkorn

Sådan gør du

  • 1 Svits hele løg og svampe i olie i en gryde.
  • 2 Tilsæt rødvin og lad det koge op.
  • 3 Tilsæt brun farin og lidt salt og kog til rødvinen begynder at blive tyk og lægger sig om løg og svampe.
  • 4 Det tager ca. 15 minutter.
  • 5 Rør honning med fintrevet skal af en halv citron, knuste/hakkede grønne peberkorn og lidt frisk hakket timian.
  • 6 Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt.
  • 7 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 8 Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på hver side.
  • 9 Skru ned til middel varme og steg dem 1 minut på hver side.
  • 10 Smør den ene side af schnitzlerne med honningblandingen.
  • 11 Vend derefter schnitzlerne forsigtig på panden, sørg for at panden ikke er for varm og steg 1 minut.
  • 12 Tag kødet af panden.
  • 13 Kom kaffefløde på panden til sauce. Smag til med salt.
  • {{recipeDoneText}} Skinkeschnitzel glaseret i honning og grønne peberkorn

Opskriften er udviklet af