Lasagne er en af de store italienske favoritter herhjemme - og vi forstår hvorfor, da det smager skønt. En god hjemmelavet lasagne kan serveres til både hverdag og fest, men det kan være svært at ramme den lige i øjet hver gang.

Vi giver derfor i denne opskrift vores bud på en autentisk lasagne med Mornay sauce. Den er lækker og blød indvendig, men knasende og sprød på toppen. Med andre ord - den bedste opskrift på hjemmelavet lasagne.

Vi anbefaler at den serveres med en blandet grøn salat og og lidt groft brød. Buon appetito!
 

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Hak løgene fint og svits dem på en pande. Brun nu kødet heri.
  • 3 Når kødet har skiftet farve tilsætter du tomaterne og lader saucen simre 5 minutter.
  • 4 Smag til med salt og peber.
  • 5 Start med et lag kød i en ildfast form. Kom så lidt mornay sauce herpå og så lasagne- plader. Gentag med at komme i lag. Afslut med kød og mornay sauce.
  • 6 Drys den revne ost over og stil i ovnen i ca. 20 minutter. Tag ud og lad hvile i 10 minutter før den serveres.
  • {{recipeDoneText}} Lasagne

Tip

Lav evt. en god omgang chili - og hvidløgsolie og stil på bordet til de voksne. Det smager fantastisk som dyppelse til sit brød, eller også kan man dryppe det ud over sin lasagne for at give endnu mere smag.

Vi håber at i får glæde af vores opskrift på lasagne. Velbekomme.

Opskriften er udviklet af