Linguini i cremet svampesauce

Pasta, svampe og fløde er altid godt, får smag af hvidvin og knas af ristede valnødder som drys

Sådan gør du

  • 1 Bring en stor gryde vand i kog og tilsæt en god skefuld salt. Kog pastaen efter anvisning på pakken.  
  • 2 Lav imens svampesaucen. Varm smørret i en sauterpande, og steg løg, svampe og hvidløg i ca.5-7 min., til det er let gyldent. Tilsæt hvidvin og timian, og lad det simre over lav varme. Når hvidvinen er reduceret til det halve, tilsættes mascarpone og parmesan.   
  • 3 Lad osten smelte under omrøring, og smag til med salt og peber. Juster konsistensen med lidt pastavand, hvis saucen er meget tyk.   
  • 4 Vend forsigtigt den nykogte pasta i svampesaucen, smag til, og server straks, gerne med et drys valnødder og parmesan.   
  • {{recipeDoneText}} Linguini i cremet svampesauce

Opskriften er udviklet af