Mandelstegt fisk med stegte citroner

Servér kartofler eller bare brød til og gerne en stor, fyldig salat.

 

Sådan gør du

  • 1

    Skær fisken i portionsstykker. Tjek, at den er fri for ben og skind. Krydr den med salt.

     

  • 2

    Halvér citronerne, og steg dem på en tør, varm stegepande med skærefladen nedad, til de er gyldne.

     

  • 3

    Vend fisken i mel, pisket æg og til sidst fint hakkede mandler.

     

  • 4

    Steg fisken i olie på en stor, varm pande ved middel varme, så den ikke brænder.

     

  • 5

    Steg den i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gennemtilberedt. Krydr med salt.

     

  • 6

    Knæk imens enderne af aspargesene, og damp dem under låg i 2-3 dl kogende, saltet vand tilsat 1-2 tsk. smør, i ca. 1 minut. Dryp dem af.

  • 7

    Servér fisken med asparges, saft af varm citronsaft og evt. kogte kartofler eller godt brød og smør.

     

  • {{recipeDoneText}} Mandelstegt fisk med stegte citroner

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier