Fricando - Kalvekød med svampe

Fricando - Kalvekød med svampe

Denne ret er baseret på saucen sofregit fra det catalanske køkken. Opskriften på sofregit finder du her på sitet.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Drys salt over kødet og vend det i mel.
  • 2 Varm olien ved middeltemperatur i en lille dyb stegepande.
  • 3 Tag kødet stykke for stykke med pincet og vend det i olien – 1 sekund på hver side.
  • 4 Når kødet er brunet, laves sofregit’en i olien, der har taget smag fra kødet.
  • 5 Hvis sofregit’en er lavet på forhånd, tilsættes olien til denne.
  • 6 Tilsæt vin og fond og lad det koge lidt ind.
  • 7 Tilsæt kød og boucquet garni. Lad det simre i 1,5-2 timer.
  • 8 Samtidig sauteres svampene med 1 fed hvidløg.
  • 9 Midtvejs tilsættes de sauterede svampe.
  • 10 Når kødet er mørt, lige før servering, tilsættes picadaen.
  • 11 Serveres med sprødt brød.
  • {{recipeDoneText}} Fricando - Kalvekød med svampe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier