Hjortemørbrad med kantarelsauce

Sådan gør du

  • 1 Varm 10 g fedtstoffet på panden og brun kødet på alle sider.
  • 2 Skru ned for varmen og steg kødet yderligere 7-10 minutter.
  • 3 Vend det flere gange under stegningen.
  • 4 Krydr med salt og peber, pak kødet ind i stanniol og lad det hvile i ca. 15 minutter.
  • 5 Varm smørret på panden (25g) og svits kantarellerne i det.
  • 6 Hak skalotteløg fint, kom dem på panden og lad dem stege med et par minutter.
  • 7 Hæld portvin og sojasauce på panden med svampe og kog det lidt ind.
  • 8 Tilsæt fløden, bring saucen i kog og smag den til med lidt eddike, salt og peber.
  • 9 Skær løg og figner i både, steg dem stille på panden i smør (10g) og krydr med salt og peber.
  • 10 Skær salaten i strimler, bland løg, figner og iceberg sammen i en skål.
  • 11 Pisk dressingen sammen og dryp den på salaten.
  • 12

    Servering:

    Server kødet skåret i skiver med kantarelsauce, salat og kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Hjortemørbrad med kantarelsauce

Opskriften er udviklet af