Ovnbagte rodfrugter med citron og rosmarin

Det er stadigvæk sæson for de gode, danske rodfrugter, som gør sig godt som tilbehør til både fisk, fjerkræ og vildt. Fulde af smag og en fryd for øjet med alle de smukke farver.

Energiinformation

  • Energi pr. person 394 KJ
  • Energi pr. person 94 Kcal
  • Protein 7 %
  • Kulhydrat 67 %
  • Fedt 15 %
  • Kostfiber 11 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.  
  • 2 Skræl alle rodfrugterne undtagen kartoflerne, der bare vaskes. Skær alle rodfrugter i både, og læg dem i en bradepande. Vend dem i olivenolie, rosmarin, reven citronskal og havsalt.
  • 3 Bag dem i ca 40-45 minutter til de er smukt gyldne. Server med fx kylling, laks, andebryst eller vildt.  
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagte rodfrugter med citron og rosmarin

Tip

For andre opskrifter med rodfrugter, se: http://kvickly.dk/opskrifter/koteletter-i-fad-med-karry-og-rodfrugter

Opskriften er udviklet af