Gratineret rødspættefilet med spinat og champignon

Til 2 voksne og 2 børn

Sådan gør du

  • 1

    Ovnen tændes på 175 grader.

  • 2

    Spinaten plukkes og skylles grundigt i koldt vand.

     

  • 3

    Steg løget i olivenolien i en gryde i nogle minutter til de er møre. Tilsæt champignon og rist videre indtil de er gyldne. Tag løg og svampe op af gryden.

     

  • 4

    Kom spinat i gryden og rist det i 2 min. Hæld spinaten i en sigte, så lidt af vandet drypper af. Bland spinaten med løg og champignon.

     

  • 5

    Rødspættefileterne krydres med salt og peber. Læg grøntsagerne på den ene halvdel af fileterne, og fold den anden halvdel ind over. Tryk dem let sammen og læg dem i et ildfast fad med sammenlukningen nedad.

  • 6

    Rør piskefløde eller bechamel med dijonsennep og revet ost, og hæld det over fileterne.

  • 7

    Bag rødspættefileterne i ovnen i 20 min. Servér med nye kartofler.

  • {{recipeDoneText}} Gratineret rødspættefilet med spinat og champignon

Tip

Retten kan tilberedes med andre typer fisk, fx lyssej eller skrubbefilet.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier