Risotto med spinat og grønne asparges

Sådan gør du

  • 1 Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt risene og lad dem sautere i vandet. 
  • 2 Tilsæt æblemost og olivenolie. Lad risene koge i 15-18 min., så de er møre. Tilsæt gerne mere væske undervejs så risene hele tiden er dækket af væske, mens de koger. Krydr gerne med salt under kogning, så saltet kan trække ind i risene. 
  • 3 Skær broccoli, hvide asparges, grønne asparges og forårsløg i grove stykker. Kom stykkerne ned i gryden til risene og lad dem koge med. 
  • 4 Smag til med citronsaft. 
  • 5 Tilsæt babyspinat. Sørg for at skylle spinaten godt inden.
  • 6 Tilsæt parmesan og lad det hele koge godt ind. 
  • 7 Når risene er møre, er risottoen nu klar til servering. Afslut med mandler, frisk spinat og parmesan. 
  • {{recipeDoneText}} Risotto med spinat og grønne asparges

Opskriften er udviklet af