Stegte nudler med oksekød og grønt

Sådan gør du

  • 1 Læg nudlerne i en skål eller gryde og hæld kogende vand over, så det dækker.
  • 2 Læg låg på. Efter 2 min. røres rundt i skålen med en gaffel, så nudlerne skiller sig fra hinanden.
  • 3 Lad nudlerne trække yderligere i vandet til de er møre, ca. 5-8 min.
  • 4 Hæld dem i en sigte og lad vandet dryppe fra.
  • 5 Skær guleroden i tynde strimler og snit forårsløgene fint.
  • 6 Varm olien op i en wok eller på en stor pande og steg kødet i nogle minutter.
  • 7 Tilsæt soja, limesaft, sukker og salt og lad det simre i ca. 2 min.
  • 8 Skub kødet til side og tilsæt gulerod, forårsløg, bønnespirer, ingefær og chili og lad det stege med i 2 min.
  • 9 Kom til sidst nudlerne i wokken, bland rundt og steg yderligere et par minutter.
  • 10 Servér de stegte nudler med limebåde.
  • {{recipeDoneText}} Stegte nudler med oksekød og grønt

Tip

Tilsæt evt. en god portion frisk koriander i retten som ekstra krydderi. 

Opskriften er udviklet af