Svinekæber i øl

Svinekæber i øl

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 35 g.
  • Energifor./ pers 668 kcal
  • Fedtenergi 47 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Puds kæberne af. 
  • 2 Skær rødløg i tern.
  • 3 Varm olien op i en gryde. Steg løg bløde og blanke. 
  • 4 Kom kødet ved, ved og brun dem på begge sider. Giv dem et let drys salt og kom laurbærblade og timian ved. Spæd med væde og lad kæberne simre i 1 time og 15 minutter. 
  • 5 Skrub gulerødderne og skær dem i mønter. 
  • 6 Skræl selleri og skær halvdelen i tern. 
  • 7 Kom gulerødder og selleri i retten når der er en halv time tilbage af simretiden. 
  • 8 Efter 45 minutter imens kæberne simrer, skrælles kartoflerne, skæres i tern, disse koges møre, vandet hældes fra og de moses med smør, 0,5 piskefløde og lidt salt, lige forud for anretning. 
  • 9 Tag resterme af timianbuketten op. Kom 1 dl piskefløde ved, lad den tykne saucen, giv den lidt kulør og smag til med salt og peber. 
  • 10

    Anretning

    Anret mosen med kæber, sauce og persille og basilikum.
  • {{recipeDoneText}} Svinekæber i øl

Opskriften er udviklet af