Luksus: Koteletter i fad

Sådan gør du

  • 1 Brun tern af bacon af på panden sammen med koteletterne. Husk at krydre koteletterne med salt og peber. 
  • 2 Skær kartoffel og portobellosvamp i skiver og steg skiverne på panden med kødet. Læg også toppen af porren på panden. Den giver en god smag. 
  • 3 Når kødet og grøntsagerne er brunet af på panden, tages det af og lægges i et ovnfast fad med en stilk frisk rosmarin. Lad fadet varme i ovnen i 15-20 minutter ved 180 grader. 
  • 4 Imens kødet og grøntsagerne er i ovnen, steges de grønne bønner på panden sammen med grove stykker af porre, tomatskiver og rødløg. Krydr med paprika og tilsæt også hvidvin, kalvefond og tomatsovs. Lad det simre i fem minutter. 
  • 5 Tilsæt fløde og citronskal til retten på panden. 
  • 6 Rul stykker af parmaskinke til små ruller og snit porrens grønne blade til fine, små strimler. 
  • 7 Anret nu grøntsagerne og sovsen fra panden med de færdigstegte koteletter, stykker af bacon og de resterende grøntsager i ovnen. Servér med rullerne af parmaskinke og de fine strimler af porre. 
  • {{recipeDoneText}} Luksus: Koteletter i fad

Opskriften er udviklet af