Klassisk Risotto med ristede svampe

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Løget hakkes fint.
  • 2 Ris og løg svitses i smørret.
  • 3 Hvidvinen tilsættes og dampes ind.
  • 4 Ca. 2 dl hønsebouillon tilsættes ad gangen, og risene koges uden låg under omrøring, til væden er optaget.
  • 5 Sådan fortsættes til 8-10 dl bouillon er optaget.
  • 6 Der røres undervejs. Total kogetid 20-25 min.
  • 7 Ost og smør vendes i.
  • 8 Champignon og østershatte renses og skæres i stykker.
  • 9 Ristes gyldne i olivenolie, og hvidløget tilsættes.
  • 10 De ristede svampe drysses over risottoen sammen med persillen.
  • 11

    Servering:

    Spises rygende varm evt. med godt italiensk brød til. 

  • Så er det spisetid! Klassisk Risotto med ristede svampe

Opskriften er udviklet af