Chutneyglaserret hamburgerryg med kartoffelsalat

Sådan gør du

  • 1

    Hamburgerryg:

    Hamburgerryggen koges ca. 30 min. og hviler i kogevandet ca. 30 min.
  • 2 Tages op og lægges i et ovnfast fad.
  • 3 Mango chutneyen spredes i et jævnt lag over hamburgerryggen.
  • 4 Kødet glaseres midt i ovnen ved 250° i ca. 5 min.
  • 5

    Kartoffelsalat:

    Kartoflerne koges, til de er møre og skæres i tern.
  • 6 Broccolien dampes ca. 5 min. i letsaltet vand.
  • 7 Broccolien plukkes i små buketter.
  • 8 Græskarkernerne ristes let på en tør pande.
  • 9 Kartofler, broccoli, græskarkerner, persille, olie, salt og peber blandes sammen i en skål.
  • 10

    Dressing:

    Dressingen røres sammen og serveres til retten.
  • 11 Resten af hamburgerryggen er velegnet som pålæg næste dag.
  • {{recipeDoneText}} Chutneyglaserret hamburgerryg med kartoffelsalat

Tip

Resten af hamburgerryggen er velegnet som pålæg næste dag.

Opskriften er udviklet af