Kyllingefrikadeller med linser, persille og kartoffelsalat

Kyllingefrikadeller med linser, persille og kartoffelsalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1871 kJ
  • Energi 446 kcal
  • Protein 31 g
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrat 38 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær kartoflerne i skiver, snit rødløget fint, halvér tomaterne, flæk squashen på langs og skær den i skiver. 
  • 2 Hak basilikum groft og bland det hele sammen med olivenolie, smag til med salt og peber.
  • 3 Riv løg fint på et rivejern. Rør de revne løg i farsen sammen med salt og peber. Rør derefter farsen med et æg ad gangen, tilsæt derefter mel og mælk. Rør de kogte linser og grofthakket persille i farsen og smag til med salt og peber. 
  • 4 Tag farsen med en spiseske, form den til frikadeller. Steg dellerne af på en pande i olie ca. 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne. 
  • 5

    Anretning

    Anret de varme frikadeller med kartoffelsalat.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingefrikadeller med linser, persille og kartoffelsalat

Tip

Man kan fint komme kerner og kogte bønner i frikadellerne.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier