Rosmarinstegt nakkefilet

Sådan gør du

  • 1 Læg rosmarinkviste i bunden af et lille ovnfast fad, evt. sammen med pillede, skivede hvidløgsfed.
  • 2 Læg kødet ovenpå, drys det med salt og provencekrydderi.
  • 3 Hæld bouillon i fadet, så det står 1 cm op omkring kødet.
  • 4 Stil fadet i en kold ovn, tænd på 200 grader, og lad det stå ca. 2 timer.
  • 5 Brug stegetermometer det skal vise ca. 80 grader.
  • 6 Gem skyen.
  • 7 Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
  • 8 Drys med salt og læg dem på bagepapir.
  • 9 Lad kartoffelbådene stege med i ovnen i ca. 1 time til de er gyldne og møre.
  • 10 Skær peberfrugterne i tynde skiver, bland med løgringe, og drys med salt.
  • 11 Skum evt. skyen, jævn den let, og smag til.
  • 12 Kødet skæres i tynde skiver og serveres med sauce, råstegte kartofler, salat og dampet broccoli.
  • {{recipeDoneText}} Rosmarinstegt nakkefilet

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier