Lam med selleri og gyldne østershatte

Lam med selleri og gyldne østershatte

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Østershatte:

    Rens svampene for eventuel jord og urenheder og skær lidt af den træede stilk.
  • 2 Pisk æggehviden med salt og peber.
  • 3 Skyl persillen og lad den tørre i et rent viskestykke.
  • 4 Blend eller hak persillen meget fint og vend den i æggehviden.
  • 5 Vend østershattene i æggehvide og derefter i rasp.
  • 6 Kom smørret på en middelvarm pande og steg svampene gyldne.
  • 7

    Lammefilet

    Skær sener af fileten, lad lidt af fedtet sidde tilbage og rids det.
  • 8 Hak hvidløget og salvie fint og bland med salt og peber.
  • 9 Gnid kødet i blandingen.
  • 10 Steg kødet på en pande i ca. 10 minutter på hver side.
  • 11 Lad det hvile under stanniol i 5 -10 minutter.
  • 12

    Selleri i citronfløde

    Vask og skræl sellerien.
  • 13 Skær fire skiver på 1 ½ cm tykkelse og skær fire firkanter på 5 x5 cm.
  • 14 Kog disse møre i ca. 10 minutter i en blanding af citronskal, fløde, bouillon, laurbærblade og sellerisalt.
  • {{recipeDoneText}} Lam med selleri og gyldne østershatte

Tip

Du kan også bruge portobello eller kejserhat til retten.

Opskriften er udviklet af