Grill-hakkebøf med tomatsalat og grillede kartofler

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 8.1 g.
  • Fedt 4.9 g.
  • Energifor./ pers 591 kcal
  • Fedtenergi 41 %

Sådan gør du

  • 1 Skrub kartoflerne og kog dem i 10 minutter, knapt møre. Del dem på langs og lad dem afkøle lidt.
  • 2 Skær tomaterne i både. 
  • 3 Skær forårsløg i fine skiver. 
  • 4 Skyl, tør og skær rucola fint. 
  • 5 Vend tomater, løg og rucola med 1 spsk. olivenolie, et let drys salt, eddike og smag til med salt og peber.
  • 6 Dræn og riv mozzarella i mindre stykker. 
  • 7 Anret salaten med basilikumblade og mozzarella. 
  • 8 Pensl kartoflerne let med olivenolie. 
  • 9 Form bøffer og hak dem på begge sider, pensl dem med grill-olie/barbeque (Grill-olie, se opskrift under Snacks og tilbehør) 
  • 10 Grill kødet og kartoflerne. 
  • 11

    Anretning

    Anret kødet med tomatsalat og grillede kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Grill-hakkebøf med tomatsalat og grillede kartofler

Opskriften er udviklet af