Svinemørbrad med majskage, hjertesalat og sød chili sauce

Energiinformation

  • Energi 1757 kj
  • Energi 418 kcal
  • Protein 31 g
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrat 27 g
  • Kostfibre 3 g

Sådan gør du

  • 1 Krydr mørbraden med salt og peber, brun den af på en pande i olie ogsteg den færdig i en forvarmet ovn ved 200° i ca. 15 minutter. 
  • 2 Kom majs, hvidløg, æg, bagepulver og mel i en blender og blend det godt sammen, smag det til med salt og peber. 
  • 3 Rens salaten og hak purløg. 
  • 4 Varm olien op på en pande, tag en stor skefuld majspure og kom den på panden, form den som en lille pandekage på ca. 5 cm i diameter og steg dem 2-3 minutter på hver side. 
  • 5

    Anretning

    Skær kødet ud i grove skiver og anret det med majskager, salat, cremefraiche og server med sød chili sauce.
  • {{recipeDoneText}} Svinemørbrad med majskage, hjertesalat og sød chili sauce

Tip

Man kan vende hakkede tigerrejer i majsmassen, stege dem og bruge
dem til snacks eller forret.

Opskriften er udviklet af