Kylling med grøntgarniture

Energiinformation

  • Energi pr. person 2504 KJ
  • Energi pr. person 596 Kcal
  • Protein 38 %
  • Kulhydrat 23 %
  • Fedt 39 %

Sådan gør du

  • 1 Skær alle grøntsager og kartofler i lige store stykker og kom dem i fad eller pande, der kan tåle ovn. Krydr med salt og peber og hæld olie over.
  • 2 Del grøntsagerne ud i et jævnt lag og sæt kyllingen oven i.
  • 3 Krydr kyllingen godt med allround-krydderi og sæt den i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 1 time, til den er gennemstegt. 
  • 4 Åbn og kig til retten 3-4 gange undervejs, mens du rører rundt i grøntsagerne. Kom evt. lidt vin eller vand over, hvis grøntsagerne og kyllingen begynder at blive tørre eller brankede. Hvis du vil hælde vin over, skal du ikke vente for længe (senest 20 min. før den er klar), vinen skal nå at blive opsuget og alkoholen fordampe, inden kyllingen er færdigstegt.
  • 5 Server retten drysset gavmildt med friske urter. Gerne med et godt brød og måske lidt hvidløgs-cremefraiche til.. Velbekomme.
  • {{recipeDoneText}} Kylling med grøntgarniture

Tip

Stik en kniv i kyllingen for at tjekke kødsaften eller brug et termometer (skal vise min. 75 grader), hvis du er usikker på, hvornår kyllingen er klar (følg anvisningen på pakken).

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier