Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Varm 1 spsk olie på en pande ved kraftig varme.
  • 4 Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider.
  • 5 Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, 1½ - 2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
  • 6 Læg kødet på et varmt fad. Rengør panden.
  • 7 Skær løget i tynde både.
  • 8 Hæld væden fra tomaterne, og skær dem igennem 1 - 2 gange på tværs.
  • 9 Champignonerne skæres i kvarte eller i skiver.
  • 10 Svits løg 2 - 3 minutter på panden i 1 spsk olie.
  • 11 Tilsæt champignon, og steg cirka 4 minutter under omrøring.
  • 12 Tilsæt tomater, bouillon og hvidvin. Jævn med mel udrørt i vand.
  • 13 Lad saucen koge nogle minutter.
  • 14 Kom skinkeschnitzlerne og oliven i og lad det varme igennem.
  • 15 Smag til med salt og peber.
  • 16 Servér retten med grofthakket persille og kogt pasta.
  • Så er det spisetid! Italienske skinkeschnitzler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier