Ovnstegt and med porrer

Sådan gør du

  • 1 Anden ordnes, dryppes med lidt limesaft og drysses med salt og peber.
  • 2 Anden lægges på en rist med ryggen opad.
  • 3 Steges midt i ovnen ved 160° i 3/4 time.
  • 4 Porrerne skæres i 6 cm lange stykker og blancheres i letsaltet vand.
  • 5 Porrerne blandes med limesaft og oliven i et stort ovnfast fad.
  • 6 Efter 3/4 time lægges anden på porrerne med brystet opad og revet limskal drysses over.
  • 7 Sennep rørt med vand eller bouillon blandes og hældes ved.
  • 8 Anden steges i ca. 1 1/2 time indtil den er gennemstegt (centrumtemp. 75°).
  • 9 Efterbrunes evt. ved 225° i ca. 10 min.
  • 10 Anden trækker 20 min. før den skæres ud.
  • {{recipeDoneText}} Ovnstegt and med porrer

Opskriften er udviklet af