Chili sin carne med øl, chokolade og kanel

Sådan gør du

  • 1 Hak rødløg og hvidløg fint. Skær peberfrugt og squash ud i små tern og svits det hele i olie i en gryde sammen med tomatpure.
  • 2 Tilsæt spidskommen, oregano, chilipulver og kanel og svits yderligere 2 minutter.
  • 3 Tilsæt chokolade, hakkede tomater, jalapenos og øl og lad det hele simre ved middelvarme i ca. 1 ½ time.
  • 4 Blend det hele til en ensartet sauce og smag til med salt, farin eller kokossukker og evt. mere chili. Kog evt. ris.
  • 5 Kom bønner og majs i og lad retten simre, yderligere 30 minutter, og smag til med salt og peber og evt. mere chili.  
  • 6

    Servering

    Anret gryderetten i skåle og top med frisk, rød chili, tern af avocado, creme fraiche og masser af koriander. Du kan sagtens servere ris til din chili sin carne.
  • {{recipeDoneText}} Chili sin carne med øl, chokolade og kanel

Tip

Bryder du dig ikke om koriander, så brug persille i stedet. 

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier