Ostegratineret hjertesalat med oksekødskofta

Bag de nemme kofta i ovnen som frikadeller og gratiner salaten i ovnen med mozzarella og parmesan

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på varmluft 200 grader. Rør kødet med persille, løg, hvidløg og krydderier. Form kødet til aflange frikadeller, og sæt dem på spyd.   
  • 2 Læg på bagepapir på en bradepande, og dryp det med olie. Gennemsteg frikadellerne i cirka 15 minutter, til de er gyldne.  
  • 3 Del hjertesalaterne lige over, og læg dem med skærefladen opad på en anden bradepande.
  • 4 Rør purerede og koncentrerede tomater sammen. Krydr med salt og peber.  
  • 5 Del mozzarella i 8 stykker.  
  • 6 Kom tomat og begge slags ost på hver salat, og sæt det i ovnen. Efter cirka 5 minutter er de klar, og osten er smeltet let.  Server med kofta. Måske med pasta eller bare godt brød. 
  • {{recipeDoneText}} Ostegratineret hjertesalat med oksekødskofta

Opskriften er udviklet af