Spinatlasagne med laks
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 595 kcal
  • Fedtenergi 41 %
  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 2

    Skyl spinat og kom den i en stor gryde med salt og olivenolie. Varm den godt igennem, til den er blød og reduceret. Kom den i en sigte og tryk væden fra. 

  • 3

    Varm smørret op, kom hvedemel i, pisk, spæd med mælken. Pisk og lad sovsen simre i et par minutter, jævne til en tyk sovs. 

  • 4

    Skær laksen i strimler. 

  • 5

    Tag et stort fad og læg lagvist: spinat, laks, pastaplader, sauce, spinat, laks, pastaplader. Slut med spinat, sauce og top med osten. 

  • 6

    Stil lasagnen i ovnen i 35-40 minutter, til overfladen er gylden.

  • Så er det spisetid! Spinatlasagne med laks

Opskriften er udviklet af