Spinatlasagne med laks
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 595 kcal
  • Fedtenergi 41 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader. 
  • 2 Skyl spinat og kom den i en stor gryde med salt og olivenolie. Varm den godt igennem, til den er blød og reduceret. Kom den i en sigte og tryk væden fra. 
  • 3 Varm smørret op, kom hvedemel i, pisk, spæd med mælken. Pisk og lad sovsen simre i et par minutter, jævne til en tyk sovs. 
  • 4 Skær laksen i strimler. 
  • 5 Tag et stort fad og læg lagvist: spinat, laks, pastaplader, sauce, spinat, laks, pastaplader. Slut med spinat, sauce og top med osten. 
  • 6 Stil lasagnen i ovnen i 35-40 minutter, til overfladen er gylden.
  • {{recipeDoneText}} Spinatlasagne med laks

Opskriften er udviklet af