Stegt and med lun perlebygsalat og appelsinvinaigrette

Energiinformation

  • Energi pr. person 5538 Kcal
  • Energi pr. person 1318 KJ
  • Protein 11 %
  • Kulhydrat 14 %
  • Fedt 75 %

Sådan gør du

  • 1

    Kog 4 dl perlebyg efter anvisningen på pakken. Lad dem køle lidt og bland derefter med de resterende ingredienser, samt appelsinvinaigretten.

  • 2

    Steg 2 andebryster og 2 andelår i lidt smør, ca. 3 min på hver side. Krydr godt med salt og peber og steg færdig i ovn, ca. 15. min på 180 ºC.

     

  • 3

    Anretning

    Lad kødet hvile i 10 min, før du skærer det ud og anretter det ovenpå perlebygsalaten.

  • {{recipeDoneText}} Stegt and med lun perlebygsalat og appelsinvinaigrette

Opskriften er udviklet af