Sådan gør du

  • 1 Bed slagteren dele skanken i to, så skal den ikke koge så længe.
  • 2 Skær evt. også boven i mindre stykker.
  • 3 Hæld vand ved, så det kun lige dækker, og bring vandet i kog.
  • 4 Skum. Stik nelliker i løgene.
  • 5 Tilsæt ingredienserne til kogelagen.
  • 6 Lad det koge ved svag varme i 1½-2 timer.
  • 7 Kødet skal kunne slippe benene.
  • 8 Pil kødet af benene og kasser sværen.
  • 9 Hak kødet groft med en kniv.
  • 10 Tilsæt hakket løg og resten af krydderblandingen.
  • 11 Smag sylten til og kom det op i aluforme eller skåle.
  • 12 Si den varme suppe over kødet, så den netop dækker.
  • 13 Stil sylten i køleskab.
  • {{recipeDoneText}} Sylte

Opskriften er udviklet af