Peberbøf med peberfrugter og kartofler

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne i letsaltet vand 10-12 min.
  • 2 Hæld vandet fra og stil dem til side.
  • 3 Knus de sorte peberkorn og bland dem med ½ tsk salt.
  • 4 Gnid bøfferne med peberblandingen på begge sider.
  • 5 Sørg for, at peberet sidder fast.
  • 6 Opvarm 2 tsk af olien på en pande over kraftig varme og steg kødet 2 min. på hver side.
  • 7 Tag bøfferne af panden.
  • 8 Kom resten af olien i og svits peberfrugterne.
  • 9 Hæld bouillonen i og kog 4 min., eller indtil kun halvdelen af væden er tilbage.
  • 10 Kom majsstivelseblandingen i, rør rundt og smag til med timian og resten af saltet.
  • 11 Kom bøfferne tilbage i panden og varm dem igennem.
  • 12 Server bøfferne straks med de kogte kartofler og evt. grønne bønner.
  • {{recipeDoneText}} Peberbøf med peberfrugter og kartofler

Opskriften er udviklet af