Ingefærmarineret kylling

Brug kyllingen som en luksussnack eller forret, eller servér den med kogte ris og måske en sprød kålsalat til og brug den som hovedret til 4 personer. Vær opmærksom på, at kyllingen skal marineres dagen før.

Sådan gør du

  • 1 Pil hvidløg, og blend hvidløg med cashewnødder, ingefær, gurkemeje, vand, eddike og sukker.
  • 2 Del kyllingen i 10-12 stykker og kom kylling og marinaden i en frysepose. Gnid kyllingen godt ind i marinaden, og lad den trække natten over i køleskab.
  • 3 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 4 Læg kyllingen i et fad eller på en bageplade og kom en smule smør på hvert stykke kylling. Bag kyllingen i den varme ovn i 40-45 minutter, til den er gylden og gennemtilberedt.
  • 5 Top den stegte kylling med koriander, og servér med limebåde til.
  • {{recipeDoneText}} Ingefærmarineret kylling

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier