Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1

    Vend først kyllingebrystet i salt- og peberblandet mel, så i sammenpisket æg og til sidst i en blanding af ost og rasp.

  • 2 Lad 30 g af smørret blive gyldent i en stegegryde.
  • 3 Brun kødet på begge sider og steg det ved svag varme under låg, 10-12 min. eller til kødet er gennemstegt.
  • 4 Rens og skyl spinaten.
  • 5 Rens svampene og skær dem i skiver.
  • 6 Kog spinaten i letsaltet vand 5 min.
  • 7 Tag den op og lad den dryppe godt af i en sigte.
  • 8 Vend den i en gryde i 10 g smør.
  • 9 Kom spinaten i et halvdybt fad og hæld citronsaften over.
  • 10 Rist champignonerne på tør pande.
  • 11 Fordel dem over spinaten i fadet og læg det stegte kyllingebryst herpå.
  • 12 Drys med hakket persille.
  • 13

    Serveres som frokostret med flute til, eller som middagsret med kogte ris eller små kartofler til.

  • Så er det spisetid! Kyllingebryst på spinat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier