Kylling med bagte løg, mos og ærter

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 500 kcal
  • Fedtenergi 24 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. Dup kyllingen tør, krydr med salt og peber og læg den i et ovnfast fad. Pil og skær løget i både, læg disse omkring kyllingen. Stil fadet i ovnen i 45 minutter. 
  • 2 Skræl og skær kartoflerne i tern. Kog disse møre. Hæld vandet fra og mos nu kartoflerne med 1 dl lun mælk og 1 spsk. rapsolie – og smag til med salt. 
  • 3 Kom ærterne i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt. Hæld kogende vand over, kog op og hæld vandet fra. Skyl, tør og nip persille. 
  • 4

    Anretning

    Anret kylling med løg, ærter, mos og persille.
  • {{recipeDoneText}} Kylling med bagte løg, mos og ærter

Opskriften er udviklet af