Helstegt oksemørbrad med svampefyld

Sådan gør du

  • 1 Skær svampene i mindre stykker og hak skalotteløgene.
  • 2 Rist svampe, skalotteløg og hasselnødder på en pande.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Drys rasp på og lad det afkøle.
  • 5 Kog kartoflerne ca. 10 min. i letsaltet vand.
  • 6 Skær et snit på langs af mørbraden og fyld svampeblandingen i lommen.
  • 7 Brun mørbraden på alle sider og læg den i en bradepande sammen med kartoflerne.
  • 8 Skræl pærerne, skær dem i kvarte og fjern kernehuset.
  • 9 Svits pærerne i honning på en pande sammen med finthakket rosmarin og balsamico og læg dem i bradepanden med kød og kartofler.
  • 10 Stil bradepanden i en forvarmet ovn ca. 20 min. ved 180°.
  • 11 Lad kødet hvile ca. 10 min. et lunt sted.
  • 12

    Anretning:

    Skær kødet i tynde skiver og anret det på tallerkener sammen med kartofler og rosmarin pære. Brug stegeskyen som sauce og server brød til.
  • {{recipeDoneText}} Helstegt oksemørbrad med svampefyld

Opskriften er udviklet af