Tortillas med spicy blomkål og mangosalsa

Sådan gør du

  • 1

    Spicy blomkål

    Rens blomkålshovedet og skær det ud i små buketter. Pisk vand, mælk og rismel sammen i en skål og tilsæt derefter salt, peber, chili, spidskommen.  
  • 2 Vend blomkålsbuketterne i dejen og lad det overskydende dryppe en smule af.  
  • 3 Fordel buketterne på 2 bageplader med bagepapir og bag dem ved 200 grader, varmluft, i 20 minutter.  
  • 4

    BBQ-sauce

    Lav saucen imens blomkålene bager; kom alle ingredienserne til BBQ-saucen i en gryde og varm dem op ved svag varm indtil det hele er smeltet sammen – smag evt. til med mere chili.
  • 5 Tag buketterne ud af ovnen og vend dem rundt i saucen – sørg for at alle buketterne er godt dækket af saucen.
  • 6 Læg dem tilbage på bagepladerne og bag dem igen ved 200 grader, varmluft, i ca. 20 minutter – vend dem halvvejs. Blomkålsbuketterne skal helst være sprøde og mørkebrune i kanterne.  
  • 7 Skær skrællen af mangoerne og skær kødet ud i små tern. Hak løg, koriander og chili helt fint og vend det med mangoternene. Pres limesaft ud over salsaen og smag til.  
  • 8 Fordel de varme blomkålsbuketter på lune tortillas, og top med mangosalsa og evt. frisk koriander.
  • {{recipeDoneText}} Tortillas med spicy blomkål og mangosalsa

Tip

Bryder du dig ikke om koriander, kan du bruge persille i stedet.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier